ONZE VERHAAL

Good Quality. Fair Price. Best Service.

Craft on Table, letterlijk vertaald “Ambacht op Tafel”, is ontstaan in 2020 als onderdeel van Place Add B.V, een bedrijf met inmiddels bijna 25 jaar historie als betrouwbaar leverancier van tafelaankleding voor de Horeca.

Hierbij kunt u denken aan Menukaarten, Servetten, Placemats maar ook praktische en decoratieve (tafel-) accessoires voor het Horecabedrijf. Naast de Horeca is Place Add ook leverancier voor diverse gerenommeerde zorg – en onderwijsinstellingen.

Het belangrijkste uitgangspunt bij Place Add is altijd zoveel mogelijk maatwerk. Veel aandacht en tijd gaat uit naar het vertalen van de persoonlijke ideeën en wensen van de klant. De horecaondernemer van nu vraagt echter ook steeds vaker snelle, overzichtelijke en praktische oplossingen voor de menu- en tafelpresentatie. Online aanwezigheid en bestelgemak is daarbij een absolute must voor elke leverancier. 

Nog steeds bent u met de artikelen van Craft On Table, origineel, creatief en stijlvol. Wij hebben een deel van ons assortiment namelijk al voorzien van passende standaarddesigns. Met de artikelen uit ons ECO aanbod draagt u bij aan een steeds groenere en duurzame samenleving.

Product image

BRAND VISION

Craft On Table heeft als doel om op flexibele, efficiënte en vooruitstrevende wijze te beantwoorden aan de wisselende behoeftes van ondernemers. Wij streven daarbij naar maximale service tegen een eerlijke prijs waarbij milieu en duurzaamheid steeds meer aandacht
krijgen.

MEET CRAFT ON TABLE

Met Craft On Table bieden wij daarom een ruim assortiment van hoogwaardige goederen, zowel menukaarten, servetten, bestekzakjes, placemats en ook een selectie van praktische en/of decoratieve items voor op een mooi gedekte tafel. Het aanbod van Craft On Table is echter meer vanuit algemene behoefte, nut en noodzaak samengesteld.

Hiermee garanderen wij dezelfde hoge kwaliteit van onze producten, maar door minder keuzemogelijkheden leveren wij deze tegen zeer eerlijke prijzen en verzenden wij vrijwel elke afgeronde bestelling binnen 48 uur.

Founder image

CRAFT ON TABLE

Wat ons bijzonder maakt

01

Maximum Quality


02

Fair Price Policy


03

Excellent Service Level


Founder image
Dutch